Vraštil a Hůlka prodloužili smlouvy o dva roky
Klub

Vraštil a Hůlka prodloužili smlouvy o dva roky

Redakce

Dvojice mladých perspektivních obránců, Lukáš Vraštil a Lukáš Hůlka, prodloužili s FK Mladá Boleslav své profesionální kontrakty shodně o dva roky. Oba jsou boleslavskými odchovanci a dorosteneckými mistry České republiky.

Jednadvacetiletý Lukáš Vraštil byl členem týmu FK Mladá Boleslav U19, který v ročníku 2012-13 získal titul mistra České republiky v dorostenecké kategorii. Od podzimu 2013 patřil do kádru prvoligového áčka. V ročníku 2014-15 hostoval v druholigovém FK Ústí nad Labem. Je členem reprezentačního družstva Česko U21. V tuzemské nejvyšší lize si dosud připsal devět startů. V FK Mladá Boleslav měl smlouvu platnou do poloviny roku 2016 a v těchto dnech ji prodloužil do konce června 2018.

Dvacetiletý Lukáš Hůlka byl také členem týmu FK Mladá Boleslav U19, který v ročníku 2012-13 získal titul mistra České republiky v dorostenecké kategorii, navíc se podílel i na zisku juniorského titulu v ročníku 2014-15, kdy za družstvo FK Mladá Boleslav U21 nastoupil v šesti zápasech. Od roku 2013 patří do kádru prvoligového áčka, za který měl premiéru v polovině července 2014 v předkole Evropské ligy proti bosenskému NK Široki Brijeg a teprve o dva měsíce později nastoupil poprvé v tuzemské nejvyšší lize proti FK Baník Ostrava. Má zatím jen třináct prvoligových startů, neboť jeho kariéru zbrzdila opakované zranění kolena, momentálně je v rekonvalescenci po operaci křížového vazu. V FK Mladá Boleslav měl smlouvu platnou do poloviny roku 2017 a v těchto dnech ji prodloužil do konce června 2019.

Fanshop banner