Remíza byla spravedlivá, prohlásil trenér Jarolím
Klub

Remíza byla spravedlivá, prohlásil trenér Jarolím

Redakce

Boleslav na Julisce nepotvrdila roli favorita. Boleslavský kouč Karel Jarolím považoval remízu za spravedlivou, pražský trenér Luboš Kozel prohlásil, že je z remízy zklamaný.

„Nezačali jsme úplně špatně," mínil Karel Jarolím na úvod hodnocení remízy. „Utkání jsme měli pod kontrolou, ale dopředu byli málo úderní. Potom jsme vypadli z role, chyběl nám pohyb a pustili Duklu do vedení. Ve druhém poločase jsme chtěli být aktivnější, škoda byla, že se nám zkraje druhého poločasu nepodařilo vyrovnat. Vzhledem k průběhu můžeme být rádi, že jsme uhráli alespoň jeden bod, i když v závěru jsme měli situace, kterými jsme mohli rozhodnout v náš prospěch," pravil Karel Jarolím. Na novinářský popud se zamyslel nad tím, proč jeho tým nebyl v ofenzivě tak silný, jako v předchozích zápasech: „Nedostali jsme se pořádně do hry a nebyli si schopní vytvořit gólové situace průnikovými přihrávkami. Dukla bránila zodpovědně, dobře se na nás připravila a nepustila nás ke kombinační hře."

„Boleslav přijela s vizitkou favorita a cením si, že jsme ji moc nedovolili a byli po většinu času vyrovnaným soupeřem s výjimkou úvodů obou poločasů," uvedl Luboš Kozel. „Slibně rozehrané utkání jsme bohužel nedohráli vítězně. Kromě začátku druhé půle jsme Boleslav do ničeho nepustili a vlastní hloupostí ji nabídli penaltu a vyrovnání skóre. Ještě jsme mohli prohrát, kdyby Skalák v závěru trefil branku. Z výsledku jsem zklamaný," dodal Luboš Kozel.

Fanshop banner