Spokojený Jarolím, rozčarovaný Šilhavý
Klub

Spokojený Jarolím, rozčarovaný Šilhavý

Redakce

Boleslavský kouč Karel Jarolím zářil spokojeností, neboť jeho tým předvedl v Jablonci vyzrálý výkon a zaslouženě si připsal tři body za první výhru na soupeřově hřišti.

„Hodnotí se mi to dobře," řekl Karel Jarolím při příchodu mezi novináře. „Oproti předchozím zápasům jsme měli obrannou činnost dobrou od celého mužstva. Jablonec jsme nepustili ke kombinační hře, dobře pokryli jeho klíčového hráče Pospíšila a podařilo se nám před přestávkou získat vedení, o které jsme sice ve druhé půli přišli, ale nakonec zvítězila spravedlnost a podařilo se nám utkání dotáhnout do vítězného konce. V tomto utkání se hrálo o šest bodů, o to více těší, že jsme naším způsobem hry Jablonec k ničemu nepustili."
Karel Jarolím prozradil i detaily o atmosféře v mužstvu: „O některé naše hráče byl zájem, ale vedení nepropadlo panice a udrželo je. Můžeme tak s mužstvem dál pracovat."
Novináři boleslavského trenéra vyzvali, aby řekl svůj názor na vymyšlenou penaltu proti boleslavské brance. „Je to bezmoc sledovat to z lavičky, naštěstí ta penalta utkání nerozhodla, ale nerozumím tomu."

Jablonecký trenér Jaroslav Šilhavý k utkání řekl: „Musím vyseknout poklonu soupeři, který hrál skvělé utkání, kontroloval hru a dvěma góly rozhodl o svém zaslouženém vítězství. My podali špatný výkon plný nepřesností a nervózní kombinace. Dostali jsme se do hry vyrovnávacím gólem z penalty, ale hloupou penaltou na druhé straně nabídli soupeři vítězný gól. Jsem zklamaný z výkonu mužstva i jednotlivých hráčů."

Fanshop banner