Mizerným přístupem darovali soupeři body
Klub

Mizerným přístupem darovali soupeři body

Redakce

V utkání šestého ligového kola boleslavští mladíci prohráli na domácím hřišti všechny body především špatným přístupem a osobní bojácností, čehož hradecký protivník dokonale využil.

První poločas začal pohromou a srazil boleslavské fotbalisty do role horšího účastníka duelu.
Už v 5. minutě první hradecká střela na bránu z místa kousek za pokutovým územím skončila v boleslavské síti - 0:1.
V 10. minutě si Hradečtí vypracovali druhou obrovskou gólovou šanci, kterou výborným zákrokem zneškodnil brankář Barták. V 16. minutě Provazník udržel míč ve středu hřiště a výborně ho předložil do gólové šance Milnerovi, který nastřelil tyč hradecké branky.
Ve druhém poločase Hradečtí svůj náskok zvýšili.
V 51. minutě po prohraném souboji boleslavského stopera Kuchaře a následné přihrávce vyrazil jeden z hradeckých útočníků do samostatného úniku, který zakončil střelou k tyči - 0:2.
V 78. minutě prohrál boleslavský Le Chí souboj ve středu hřiště, a protože jej špatně zajišťoval stoperský parťák Kalabis, dostali se Hradečtí snadno do střelecké příležitosti a proměnili ji ve třetí branku - 0:3.
Boleslavský trenér Martin Mrvík zklamaně prohlásil: „Soupeř byl jednoznačně lepším týmem a přehrál nás ve všech směrech. Zaslouženě vyhrál a odvezl si všechny tři body, za což musím pogratulovat. Nutno říct, že jsme mu to hodně ulehčili bojácností a přístupem některých hráčů v utkání. Jediný, kdo si z našeho týmu zaslouží pochvalu, byl Provazník."
Sestava FK Mladá Boleslav U16: Barták - Kučera (21. Salač), Horák, Kuchař (56. Le Chí), Mrnka - Pour (71. Strouhal), Mísař (41. Kalabis) - Para, Gombáš (41. Majer), Milner (56. Vajgl) - Provazník.
Rozhodčí: Mrkáček - Bez, Stejskal
Diváků: 60

Fanshop banner