Podpořte klub vlastním videem na ČT sport
Klub

Podpořte klub vlastním videem na ČT sport

Redakce

Fotbalové kluby nyní soutěží o nejlepší videa svých fanoušků. Zapojte se i vy do projektu ČT sport Fandím a podělte se s ostatními o svoje fotbalové zážitky. Ukažte, co prožíváte, když tým skóruje. Ukažte, že umíte zakřičet „gól" nejlíp ze všech. Právě „gól" je totiž tématem pro měsíc září.

Natočte svoje video a nahrajte ho na web projektu České televize www.fandim.cz. Každý měsíc vyhrává video s největším počtem hlasů. Takže nezapomeňte všem říct, ať pro vás hlasují na www.fandim.cz. Nejlepší videa se dostanou na obrazovku ČT sport. A my chceme samozřejmě vidět co nejvíc videí podporujících náš klub. Můžete navíc vyhrát outdoorovou kameru Lamax Action X7 Mira a další super ceny.
Ostatní fotbalové týmy můžete drtit každý měsíc, neboť se vždy vyhlašuje nové téma. Aktuální téma se dozvíte na webu www.fandim.cz nebo na facebookové stránce soutěže. Stáhněte si proto do mobilu aplikaci Fandím, ať můžete natáčet a posílat videa rovnou z kotle. Zde si stáhnete aplikaci pro Apple a zde pro Android.
Souboj se tentokrát neodehrává na trávníku. Máte ho v rukou vy. Zapojte se a vyhrajte! Děkujeme za podporu a těšíme se na vaše videa.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=f-Hy5MX2bCo

Fanshop banner