Remíza se nelíbila, ale byla spravedlivá
Klub

Remíza se nelíbila, ale byla spravedlivá

Redakce

I když ani jeden z trenérů nebyl s remízou v utkání Slavia - Boleslav 1:1 spokojený, označil ji za spravedlivé vyjádření průběhu dění na hřišti.

„Tři týdny jsme neměli možnost hrát kvalitní zápas a tak jsem byl plný očekávání, jak to dopadne," řekl boleslavský trenér Karel Jarolím na úvod setkání s novináři a poznamenal, že nebylo jednoduché se na utkání připravit. „Hráči to zvládli dobře, hru měli pod kontrolou a v první půli nepustili soupeře do vážnějších šancí, jen škoda nevyužité Zahustelovy šance v konci poločasu. Druhou půli se Slavie dostala do vedení tradičně po standardní situaci, když jsme jí to sami hodně usnadnili a dostala se tak do výhody. Naštěstí máme Jirku Skaláka, který ze své parkety vyrovnal. Závěr byl hodně dramatický vyloučením Fleišmana a trestným kopem proti naší brance z nebezpečné pozice. Bod nakonec bereme, ale chtěli jsme vyhrát. Bohužel se to nepovedlo," dodal Karel Jarolím. Na dotaz, jak byl spokojený s nově složenou obranou, odpověděl, že obstála: „Viděl jsem zlepšení a pochopitelně věřím, že se zlepší ještě více."

Slávistický trenér Dušan Uhrin se přiznal, že pro něho bylo střetnutí specifické více tím, že v minulosti s Karlem Jarolímem spolupracoval, když mu ve Slavii dělal asistenta, než skutečnost, že nyní vedl Slavii proti Boleslavi, kde před lety úspěšně působil. „První půli jsme hráli velice špatně, Boleslav nás ve všech směrech přehrávala. V druhé půli jsme začali běhat a více bojovali. Dostali jsme se do vedení a byla škoda, že jsme zápas nedotáhli do zdárného konce. Remízu však považuji za spravedlivou," řekl Dušan Uhrin k průběhu utkání.

Fanshop banner