Prohráli třetí zápas v řadě
Klub

Prohráli třetí zápas v řadě

Redakce

Boleslavští junioři prožívají nepovedené období nového soutěžního ročníku. V uplynulých čtrnácti dnech prohráli tři utkání, aniž by vstřelili jediný gól.

V úvodu utkání sobotního utkání si první střeleckou příležitost vypracovali nejprve hráči Slavie. V 11. minutě po Vavroušově centru Pelyakovo zakončení zlikvidoval brankář Veselovský. Boleslavští odpověděli po rohovém kopu Kozmou, jehož šanci zmařil strážce slávistické branky Řehák.
Ve 30. minutě slávistický útok z pravé strany gólově zakončil Pelyak - 1:0.
Blízko srovnání skóre byl Kozma, ale slávistický gólman Řehák výtečným zákrokem svůj tým podržel a do kabin na poločasovou přestávku aktéři odešli za těsného vedení Slavie.

Ve druhém poločase byla boleslavská touha po bodovém zisku a odvrácení černé série porážek marná. Naopak Slavia přidala druhý a rozhodující gól.
Deset minut před koncem po rozehraném trestném kopu se dorážkou z bezprostřední blízkosti prosadil slávistický stoper Kodr - 2:0.
Boleslavští ve třetím mistrovské utkání v řadě prohráli a nedali ani jeden gól (v Třinci 0:3, doma s Jabloncem 0:3 a na Slavii 0:2). V pořadí Juniorské ligy se tak propadli do spodní poloviny.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Veselovský - Wolf, Kozma, Koch, Houžvička - Kateřiňák, Albina - Jakub Kocourek, Lukeš, Lacek (75. Bečirević) - Pajer.

Sestava SK Slavia Praha U21: Řehák - Routek, Kodr, Broukal - Valenta (78. Gilian), Ondřej Kocourek (84. Doležal), Vavrouš, Pelyak - Fotr (72. Batka), Červenka, Veselý (86. Zoubek).

Góly: 30. Pelyak, 79. Kodr

ŽK: Pelyak, Routek - Kateřiňák, Albina, Koch

Rozhodčí: Adámková - Dobrovolný, Koval

Diváků: 50

Fanshop banner