Trenér Jarolím: Výhra byla důležitější než herní projev
Klub

Trenér Jarolím: Výhra byla důležitější než herní projev

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím byl částečně zklamaný herním projevem svého mužstva, ale protože po prohře se Spartou potřebovalo mužstvo na domácím hřišti Zlín poradit, byl spokojený, že se zápas povedl výsledkově.

„Potřebovali jsme nutně získat tři body, což se i trochu do našeho výkonu promítlo. Minulé zápasy jsme odehráli herně líp, ale ne vždy vyhráli. Dnes se mi to tolik herně nelíbilo, ale podstatné bylo, že jsme se dostali do vedení a vyhráli. Zlínu jsme v prvním poločase nabídli spoustu standardních situací, což se ani trochu nelíbilo. O přestávce jsem hráče nabádal, aby se zklidnili, ale zkomplikovali si vstup do druhého poločasu inkasovaným gólem. Naštěstí dali třetí gól a po něm už hru kontrolovali," řekl bezprostředně po vítězství nad Zlínem boleslavský trenér Karel Jarolím, který vítá termínovou pauzu, kdy se liga kvůli reprezentaci nebude hrát. „Potřebujeme zapracovat na obranné fázi celého mužstva. Dostat dvanáct gólů v pěti zápasech, to nepamatuji," posteskl si Karel Jarolím nad boleslavskou defenzívou.

Dostat pět gólů je hodně, nelíbil se mi čtvrtý a pátý gól," pravil zlínský kouč Bohumil Páník. „Naše šance na lepší výsledek byla v prvním poločase. I když jsme ho prohráli, měli jsme čtyři situace na skórování, ale promarnili je. Ve druhé půlce nádherný gól Magery, třetí v naší brance, utkání rozhodl. Boleslav má svoji kvalitu a nám se herní systém zhroutil odchodem zraněného Jugase," dodal Bohumil Páník.

Fanshop banner