Jarolím se opakoval: Chybujeme a neproměňujeme šance
Klub

Jarolím se opakoval: Chybujeme a neproměňujeme šance

Redakce

Mladoboleslavský trenér Karel Jarolím byl prohrou se čtyřmi inkasovanými góly velmi zklamaný. To jeho sparťanský protějšek Zdeněk Ščasný zářil pochopitelnou spokojeností.

Karel Jarolím po prohře se Spartou 2:4 řekl: „Prohráli jsme, protože jsme dva góly dostali přes pravou stranu po totožné chybě nepokrytím nabíhajícího protihráče, a třetí gól nám dal po rohovém kopu neuhlídaný Costa. Sice jsme si vypracovali hodně šancí, nedokázali jich však většinu proměnit. Navíc nám rozhodčí neuznal třetí branku. To všechno rozhodlo o výsledku."

Sparťanský trenér Zdeněk Ščasný byl z výsledku přímo nadšený: „Jsem spokojený, že jsme zápas zvládli. V Boleslavi se nebude vyhrávat. Zápas se musel divákům líbit, byl dramatický, hrálo se nahoru dolů, šance byly na obou stranách. Pro nás to nebyl jednoduchý zápas a vítězství si hodně cením. Dali jsme čtyři góly a Boleslav jenom dva, takže jsme vyhráli zaslouženě." Sparťanský trenér se uznale zmínil o kvalitách soupeře. „Boleslav byla dobře připravená na náš systém. Proto jsme v průběhu zápasu přešli z tříobráncového na čtyřobráncový, nebýt této taktické změny, tak jsme ten zápas těžko zvládli. Boleslav kromě mimořádné kvality je ohromně agresivní a tomu se musí soupeř, který ji chce porazit, vyrovnat."

Fanshop banner