Trenér Jarolím opět litoval zahozených šancí
Klub

Trenér Jarolím opět litoval zahozených šancí

Redakce

Dva faktory rozhodly o tom, že Boleslavští v Ostravě nevyhráli. Nesoustředěným vstupem do utkání pustili soupeře do dvougólového vedení a při likvidování ztráty neproměňovali ani jasné šance.

„Věděli jsme, že Baník se bude snažit v domácím prostředí hrát na rychlé protiútoky a přesto jsme mu je dopřáli a pustili ho do dvougólového vedení," zlobil se na hráče boleslavský trenér Karel Jarolím. „Nevstoupili jsme do zápasu dobře, prohrávali osobní souboje a hráči si snad mysleli, že se nemůže nic stát. Naštěstí jsme dali do poločasu kontaktní branku. O přestávce udělali změny a brzo se nám podařilo vyrovnat. Měli jsme čas zápas vyhrát, ale ve snaze dát vedoucí gól, měli jsme na můj vkus defenzívu moc otevřenou. Bohužel jsme z mnoha šancí nedokázali ani jednu proměnit a na to jsme dojeli."

Ostravský trenér Radomír Korytář zdůraznil kvalitu boleslavského týmu a tím pádem i spokojenost se ziskem jednoho bodu: „Chtěli jsme bodovat naplno, ale stál proti nám velmi kvalitní soupeř z Boleslavi. I když jsme podali kvalitní výkon, nedokázali jsme udržet dvojnásobné vedení. Při boleslavských šancích při nás stálo štěstí, proto si jednoho bodu za remízu vážím."

Fanshop banner