Trenér Jarolím trnul při zahazování boleslavských šancí
Klub

Trenér Jarolím trnul při zahazování boleslavských šancí

Redakce

Po výhře nad Brnem boleslavský trenér Karel Jarolím prohlásil, že s předvedenou hrou svého týmu byl spokojený až na jednu výjimku. Tou bylo neproměňování vyložených gólových příležitostí.

„Měli jsme zápas od první minuty ve své moci a trnulo ve mně, když jsme zahazovali jednu šanci za druhou. Dobře jsme kombinovali, ale v prvním poločase neproměnili čtyři šance. První branka, kterou jsme dali, ovlivnila další průběh. Brno muselo hru více otevřít, ale my bohužel z dalších šancí proměnili až tu v poslední minutě. Se zápasem jsem spokojený, jen ty neproměněné šance mě mrzí," řekl boleslavský trenér Karel Jarolím po výhře nad Brnem. Na novinářský dotaz, zda v příštím ligovém mistráku už nasadí Baroše od začátku utkání, odvětil, že Barošův čas určitě přijde.

„Věděli jsme, že Boleslav po vyřazení z evropského poháru a ligové prohře v Liberci udělá všechno pro to, aby doma uspěla. V prvním poločase jsme ji to usnadnili a nebýt výtečného brankáře Doležala, prohrávali jsme už před přestávkou o tři góly," pravil brněnský kouč Václav Kotal, který hlavní příčinu boleslavské převahy viděl v prohrávaných osobních soubojích. „V prvním poločase předváděla Boleslav fotbal z jiné kategorie, než my. Po přestávce jsme se zlepšili, ale paradoxně inkasovali gól. I když jsme chvílemi hru vyrovnali, museli bychom mít štěstí ke skórování. Boleslav dobře kombinovala a zasloužené zvítězila."

Fanshop banner