K postupu chybělo málo, jen jeden gól navíc
Klub

K postupu chybělo málo, jen jeden gól navíc

Redakce

I když Boleslav v norském Drammenu porazila Str?msgodset, tak v hráčské kabině převažovalo zklamání nad vyřazením z kvalifikace evropského poháru. K radosti chyběl jeden gól navíc v soupeřově síti.

„Vyřazení samozřejmě moc mrzí," přiznal boleslavský trenér Karel Jarolím. „Je pravda, že jsme si postup zkomplikovali v domácím zápase, ale i tak jsme v odvetě mohli sáhnout po postupu. Asi největší šanci na postupový gól měl Honza Chramosta, který měl situaci pět minut před koncem řešit razantnějším zakončením," dodal Karel Jarolím.
„Škoda, že jsme to nezvládli a nepostoupili dál. První poločas jsme měli více rozehraný, než jak jsme si vůbec představovali, měli jsme více šancí a škoda že jsme to v druhém poločase nedotáhli," litoval Aleš Čermák, střelec jediného gólu v odvetě na hřišti Str?msgodsetu, kde necelých pět tisíc domácích příznivců vytvořilo velmi bouřlivé a bojovné prostředí. „Atmosféra byla velmi bouřlivá, ani jsem takovou nečekal, někdy jsme se ani neslyšeli na hřišti," poznamenal Aleš Čermák a přiznal, že mu evropský fotbal připadal náročnější v porovnání se zápasy v české lize.
„Věděli jsme, že jsme první zápas nehráli, jak jsme chtěli, a že máme na to nad soupeřem i na jeho hřišti vyhrát o dva góly a můžeme postoupit, ale po prvním poločase, který jsme vyhráli jedna nula, jsme tam ten druhý gól nedostali, i když nějaké příležitosti tam byli. Určitě to hratelné bylo. Všichni víme, že jsme si postup prohráli v prvním zápase. Chybělo nám i trochu více štěstíčka," prohlásil kapitán mladoboleslavského týmu Lukáš Magera.

Fanshop banner