Popereme se o postup, slibují hráči
Klub

Popereme se o postup, slibují hráči

Redakce

V odvetě druhého předkola Evropské ligy Str?msgodset TF - FK Mladá Boleslav ve čtvrtek 23. července od 19 hodin na Marienlyst stadionu v Drammenu, budou Boleslavští dohánět ztrátu z prvního duelu, který doma prohráli 1:2.

Ve středečním podvečeru trénovali na umělém trávníku drammenského Marienlyst stadionu a při hře na dvě branky bylo zřejmé, že v porovnání s domácím utkáním trenér Karel Jarolím základní sestavu pozmění. A to hned na několika místech. „Změny pochopitelně souvisejí s nepovedeným domácím utkáním, kdy jsme se dopustili hrubých chyb a soupeř je gólově potrestal. Očekávám, že budeme o poznání agresivnějším týmem," uvedl Karel Jarolím bezprostředně po tréninku. Kromě hry na umělém trávníku si boleslavští vyzkoušeli kombinaci ve stísněném prostoru, střelbu po centrech z křídelních prostorů a zakončení po standardních situacích.
Hráči jsou v bojovné náladě a čiší z nich odhodlání napravit domácí prohru. Věří, že nejsou bez šance na postup ani za momentálně nepříznivé situace. „V kabině je nálada dobrá a bojovná," potvrdil Jan Kysela. „Potřebujeme dát alespoň dva góly a vyhrát, věřím, že se nám to povede," řekl Jasmin Ščuk. „Neznamená to, že bude od začátku bezhlavě útočit, musíme si dát pozor na soupeřovy brejky, ale máme na to postoupit dál," dodal Jan Kysela.

Z průběhu čtvrtečního zápasu Str?msgodset TF - FK Mladá Boleslav přinášíme psanou on-line reportáž na tomto klubovém webu a slovní reportáž Pavla Petra vysílá Český rozhlas Sport na webu http://www.rozhlas.cz/zpravy/sport/, kterou lze naladit také na mobilní aplikaci iradio.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=k-nQyKHmAq0

Fanshop banner