Druhá letní remíza v přípravě
Klub

Druhá letní remíza v přípravě

Redakce

Ve čtvrtém přípravném utkání hraném na hřišti v Toušeni proti třetiligovému soupeři ze Záp boleslavská juniorka remizovala, což byl pro ni už druhý nerozhodný výsledek v letošním červenci.

Boleslavští dali po necelé půlhodině vedoucí gól, ale v dalším průběhu zápasu dvakrát dotahovali soupeřovo vedení.
Ve 28. minutě Lacek přenesl hru na levou stranu, odkud Houžvička ostře zacentroval před soupeřovu branku, kde si u bližší tyče míč zpracoval Kořínek a z malého vápna otevřel skóre ve prospěch Boleslavi - 0:1.
Ve 35. minutě si na přihrávku mezi boleslavské stopery naběhl zápský hráč a vyrovnal na 1:1.
Pět minut před přestávkou boleslavská obrana nedostatečně odvrátila centr z pravé strany a po nepovedené střele v defenzívě nedůsledný Wolf umožnil protihráči skórovat do protipohybu brankáře Diviše - 2:1.

Po přestávce v 59. minutě předvedli Boleslavští výbornou ofenzivní akci z levé strany, když Dratva z křídelního prostoru zpětnou přihrávkou našel na hranici šestnáctky Kateřiňáka a ten technickou ranou obstřelil zápského gólmana Straku - 2:2.
V závěrečných dvou minutách padly ještě dva góly, na každé straně po jednom. Konečná remíza odpovídala průběhu zápasu i množství šancí.
Nejprve v 89. minutě Zápy potrestaly zaváhání Dratvy - 3:2.
V 90. minutě bezprostředně po zahájení hry po předchozím inkasování gólu Boleslavští zaútočili a Glöcknerovu přízemní přihrávku Macek doklepl z malého vápna do zápské sítě - 3:3.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Diviš (46. Godula) - Wolf, Lukeš, Kozma, Houžvička (46. Dratva) - Kateřiňák, Travys - Lacek (46. Glöckner), Bojda (65. Bečirevič), Kořínek - Bečirevič (46. Macek).

Góly FK MB U21: 28. Kořínek, 59. Kateřiňák, 90. Macek

Fanshop banner