První letní prohra
Klub

První letní prohra

Redakce

Třetí přípravný duel letošního léta hraný na hřišti v Dlouhé Lhotě boleslavští junioři prohráli s třetiligovým Benešov, když v poločase byl stav nerozhodný, ale po přestávce přesněji stříleli benešovští fotbalisté.

V prvním poločase Benešov dvakrát vedl a boleslavská juniorka dvakrát vyrovnala. Již v 9. minutě se trefil benešovský Večera, ale ve 12. minutě dal boleslavský Lacek vyrovnávací gól na 1:1. Ve 25. minutě Šíma strhnul vedení opět na benešovskou stranu - 1:2. Dvě minuty před pauzou proměnil Milla pokutový kop - 2:2.

Druhý poločas se o poznání lépe vydařil Benešovu, jehož hráči nastříleli v rozmezí necelé čtvrthodiny tři góly. V 55. minutě skóroval Turek, o pět minut později se prosadil Vokoun a v 69. minutě završil střelecký koncert Benešova Rejhon. Teprve za výrazného soupeřova vedení dali o sobě vědět také Boleslavští, konkrétně Kateřiňák, jenž v 75. minutě snížil na 3:5. V závěrečné čtvrthodince se již skóre nepohnulo a Boleslavští se museli smířit s první letní prohrou.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Godula - Wolf (46. Dratva, 75. Glöckner), Vraštil, Kozma (46. Lukeš), Koch - Milla, Travys (46. Kateřiňák) - Kocourek (46. Kořínek), Skácel, Lacek (65. Macek) - Bojda (46. Bečke).

Sestava SK Benešov: Stareček - Večera (46. Braný), Štancl, Vokoun (75. Večera), Vrňák (60. Vosáhlo) - Skopec, Záklostelský - Micka (46. Balata), Kučaba, Rejhon (75. Micka) - Šíma (46. Turek).

Góly: 12. Lacek, 43. Milla (pokutový kop), 75. Kateřiňák - 9. Večera, 25. Šíma, 55. Turek, 60. Vokoun, 69. Rejhon.

Fanshop banner