FK Mladá Boleslav spolupracuje s Adidas
Klub

FK Mladá Boleslav spolupracuje s Adidas

Redakce

V pondělí 13. července 2015 oznámili zástupci FK Mladá Boleslav a firmy Adidas spolupráci. Adidas se stal pro mladoboleslavský fotbalový klub od začátku letošního července oficiálním dodavatelem sportovního oblečení a vybavení pro nejbližší i příští sezóny.

„Spolupráce s klubem, který každoročně bojuje o evropské poháry, je pro nás další krok k posílení naší pozice v České republice," uvedl country sales manager Adidas ČR s.r.o. Karel Ledvinka a zdůraznil propojení fotbalového klubu s Adidas prodejnou v obchodním centru Bondy v Mladé Boleslavi.
Součástí spolupráce je dodávka vybavení na tréninky a zápasy pro všechny týmy FK Mladá Boleslav a přejmenování hlavního hřiště v areálu mladoboleslavského Městského stadionu na Adidas aréna.

V české Synot lize kromě FK Mladá Boleslav spolupracuje Adidas také s kluby 1. FK Příbram, FK Dukla Praha, FC Vysočina Jihlava, Bohemians Praha 1905 a SK Sigma Olomouc, v Evropě ze známých velkoklubů například s Real Madrid, FC Bayern Mnichov, Chelsea FC, Manchester United a Juventus Turín.

Fanshop banner