První přípravné utkání prohráli
Klub

První přípravné utkání prohráli

Redakce

Úvodní utkání letního přípravného období hrané na travnatém hřišti areálu mladoboleslavského Městského stadionu devatenáctiletí dorostenci po bezbrankovém poločase těsně prohráli, i když si připravili více příležitostí ke skórování, než pardubický soupeř.

V první polovině se hrálo bez výrazných brankových příležitostí na jedné, či druhé straně. Góly začaly padat až po přestávce.
V 63. minutě po chybě v boleslavské kombinaci získali Pardubičtí snadno míč a střelou z hranice šestnáctky překonali boleslavského gólmana Řemínka - 0:1.
V 64. minutě Boleslavští zaútočili po pravé straně, v závěru akce Stopa přihrál Dohnalíkovi, který z dobré pozice neprostřelil pardubického gólmana.
V 65. minutě Novák po obejití beka vnikl z levé strany do šestnáctky soupeře a přihrál dobíhajícímu Dohnalíkovi, jenž střelou bez přípravy vyrovnal na 1:1.
V 66. minutě Novák nastřelil tyč pardubické branky a odražený míč Dohnalík již nestihl vrátit. V 68. minutě Novák do třetice v krátké době vnikl do šestnáctky, jeho střelu však gólman vytěsnil na roh. V 76. minutě Komárek našel vlevo krásně Rudzana, ten odcentroval do pardubické šestnáctky, ale Dohnalíkovo zakončení hlavou gólman vychytal.
V 80. minutě Boleslavští opět špatnou rozehrávkou nabídli soupeři šanci, když Marek přihrál Koubskému, kterému protihráč vypíchl míč a rázem běžel sám proti gólmanovi Řemínkovi, podle něhož střelou k tyči skóroval - 1:2.
V závěru se Boleslavští marně snažili alespoň o vyrovnání, což se jim nepovedlo, a tak první přípravné utkání prohráli. Trenér Michal Kolčava dal ve svém prvním utkání na lavičce mladoboleslavské devatenáctky příležitost jednadvaceti hráčům.

Sestava FK Mladá Boleslav U19 v 1. poločase: Roudnický - Procházka, Malý, Král, Rudzan - Skuhravý, Kühnel - Novotný, Machů, Zörkler - Frömmel.
Sestava FK Mladá Boleslav U19 v 2. poločase: Řemínek - Horáček, Klíma, Marek, Rudzan - Košek, Komárek - Stopa, Koubský, Novák - Dohnalík.

Rozhodčí: Chrastina - Pažout, Musil

Branka FK MB U19: 65. Dohnalík

Fanshop banner