Juniorka začala s přípravou na podzimní sezónu
Klub

Juniorka začala s přípravou na podzimní sezónu

Redakce

Juniorský tým FK Mladá Boleslav U21 zahájil ve středu 1. července letní přípravné období na hřišti areálu mladoboleslavského Městského stadionu pod osvědčenou trenérskou dvojicí a s částečně pozměněným kádrem.

Tým se poprvé sešel ve středečním odpoledni a jeho členové od sedmnácti hodin postupně absolvovali kontrolu tělesné váhy, úvodní rozhýbání ve dvou skupinách, jednoduché cvičení s míčem a na závěr i hru na dvě branky.

Na prvním letním tréninku bylo sedmnáct hráčů, s nimiž se počítá pro podzimní mistrovské zápasy Juniorské ligy: Daniel Bojda, Lukáš Dědek, Lukáš Dratva, Lukáš Glöckner, Lukáš Houžvička, Jiří Kateřiňák, Tomáš Kocourek, Jakub Kořínek, Daniel Kozma, Adam Lacek, Tomáš Ladra, Roman Lukeš, Tomáš Scheufler, Jakub Taneček, Albina Travys, Tomáš Volf a testovaný Milan Macek ze Staré Boleslavi. Později se připojí ještě Zdeněk Pekař, Almin Bečirevič a na desetidenní testování Amel Brdar. S juniorkou trénovali také brankář Adam Malík a hráč Milan Lakatoš, s nimiž se pro podzimní juniorskou ligu nepočítá. Trénovala i dvojice z prvoligového kádru, brankář Jakub Diviš a útočník Jakub Řezníček. Diviš, který se vrátil z hostování v bulharském klubu CSKA Sofia, neodjel s A mužstvem na rakouské soustředění ze zdravotních důvodů a Řezníček po návratu z hostování v Příbrami a pražské Spartě má svolení k hledání angažmá mimo FK Mladá Boleslav.
Trenérská dvojice FK Mladá Boleslav U21 zůstala bez změny v porovnání s minulým úspěšným ročníkem. Hlavním trenérem je Milan Pechanec, jeho asistentem Jiří Malík, vedoucím družstva Jiří Holakovský a masérem Zdeněk Bělík.

Fanshop banner