Boleslav do českého poháru vstoupí až v zářijovém třetím kole
Klub

Boleslav do českého poháru vstoupí až v zářijovém třetím kole

Redakce

FK Mladá Boleslav vstoupí do soutěžního ročníku českého poháru 2015-16 podobně jako v loňském roce až od třetího kola na konci září, což je výsada všech českých účastníků evropských pohárů.

Třetí kolo poháru FAČR má oficiální termín konání v úterý 22. nebo ve středu 23. září (podle dohody klubů). Pokud se předchozí pohárové dění uskuteční podle papírových předpokladů, tak FK Mladá Boleslav vyzve vítěz souboje třetiligových rivalů z druhého kola FK Viktoria Žižkov - FK Baník Most 1909. Ovšem jen za předpokladu, že před tím uspějí v prvním kole. FK Viktoria Žižkov bude hrát proti lepšímu z dvojice pohárového předkola FK Stap Tratec Vilémov - ASK Lovosice a FK Baník Most 1909 nastoupí proti lepšímu z dvojice pohárového předkola FC ZVVZ Milevsko - SK Klatovy 1898.
V závěru letošní podzimní sezóny by se mělo ještě odehrát osmifinále poháru FAČR. Dvojice pro osmifinále, které se hraje na dvě utkání, se budou teprve losovat z vítězů utkání třetího pohárového kola. Oficiálními osmifinálovými termíny jsou středy 21. října a 4. listopadu 2015, ovšem dny a hodiny konání jednotlivých zápasů budou upřesněny podle zastoupení mužstev a výběru pro přímé televizní přenosy.

Fanshop banner