V přípravě na českou i evropskou ligu pokračují v Rakousku
Klub

V přípravě na českou i evropskou ligu pokračují v Rakousku

Redakce

Boleslavští fotbalisté zahájili desetidenní soustředění v rakouském Windischgarstenu, kam odcestovali v úterý ráno a odkud se vrátí až ve čtvrtek 9. července. Odcestovali tři brankáři a dvaadvacet hráčů.

Autobus s fotbalovou výpravou FK Mladá Boleslav odjel z městského stadionu v úterý 30. června přesně v 7 hodin a zamířil z Pojizeří na jih do hornorakouského letoviska Windischgarsten, kde se trenéři i hráči ubytují v hotel Dilly podobně jako v loňské letní přípravě. Odcestovali brankáři Jan Šeda, Lukáš Godula, Róbert Veselovský, obránci Gaston Mendy, Tomáš Fabián, Jan Kysela, Antonín Křapka, Lukáš Vraštil, Jan Bořil, Ondřej Kúdela, Jan Koch, Adam Pajer, záložníci Jan Štohanzl, Jakub Rada, Jasmin Ščuk, Daniel Bartl, Kevin Edwing Malpon, Florian Milla, Ondřej Zahustel, Aleš Čermák, Jan Šisler, útočníci Lukáš Magera, Jan Chramosta, Stanislav Klobása, Milan Baroš. V realizačním a servisním týmu jsou hlavní trenér Karel Jarolím, asistent trenéra Boris Kočí, trenér brankářů Filip Toncar, kondiční trenér Martin Třasák, fyzioterapeut Václav Kubíček, masér Jan Skoupý, kustod Pavel Uhlíř, a lékař MUDr. Roman Lehovec.
Reprezentant Jiří Skalák má vzhledem k účasti na červnovém Euro U21 posunutou dovolenou a k mladoboleslavskému týmu se připojí později.
V průběhu rakouského soustředění budou hráči trénovat ve dvoufázovém až třífázovém zatížení s důrazem na intenzivní regeneraci a sehrají tři přípravná utkání se zahraničními soupeři.

Zápasový program v Rakousku:

Čtvrtek 2. července od 16,30 hodin (hřiště Badwimsbach) FK Mladá Boleslav - ASA Târgu Mureş (Rumunsko)
Sobota 4. července od 17,30 hodin (hřiště Hinterstoder) FK Mladá Boleslav - SV Ried (Rakousko)
Středa 8. července od 18,30 hodin (hřiště Irdning) FK Mladá Boleslav - SC Paderborn 07 (Německo)
Čtvrtek 9. července návrat ze soustředění

Fanshop banner