Sobotní turnaj v Benátkách nad Jizerou
Klub

Sobotní turnaj v Benátkách nad Jizerou

Redakce

Poslední červnovou sobotu se mladoboleslavští fotbalisté přestěhují do Benátek nad Jizerou, kde se zúčastní druhého ročníku turnaje o pohár benáteckého starosty. Spolu s FK Mladá Boleslav dalšími účastníky budou FC Hradec Králové, Bohemians Praha 1905 a 1. FK Příbram.

Program 2. ročníku fotbalového turnaje o pohár starosty města Benátky nad Jizerou:

Sobota 27. června od 10 hodin Bohemians Praha 1905 - 1. FK Příbram

Sobota 27. června od 12 hodin FK Mladá Boleslav - FC Hradec Králové

Sobota 27. června od 15 hodin malé finále o 3. místo

Sobota 27. června od 17 hodin finálový duel o pohár starosty města Benátky nad Jizerou

Před rokem finále premiérového ročníku benáteckého turnaje vyvrcholilo třináctidílným penaltovým rozstřelem boleslavských a jabloneckých fotbalistů. Finále v roce 2014: FK Mladá Boleslav - FK Baumit Jablonec 2:2 (5. a 65. Magera - 66. Romera, 67. Hubník), penaltový rozstřel 10:11. Obhájce loňského prvenství se letošního turnaje neúčastní.

Po sobotním turnaji v Benátkách nad Jizerou budou mít boleslavští fotbalisté volnou neděli. V pondělí potrénují v domácím areálu mladoboleslavského městského stadionu a v úterý 30. června odcestují na soustředění do rakouského Windischgarstenu, kde byli před rokem spokojení s podmínkami a prostředím pro vyvrcholení letního přípravného období. V rámci rakouského soustředění sehrají tři zápasy proti zahraničním soupeřům. Domů se vrátí ve čtvrtek 9. července.

Fanshop banner