Boleslav jedná o přestupu Jakuba Rady z Bohemians
Klub

Boleslav jedná o přestupu Jakuba Rady z Bohemians

Redakce

V současnosti záložník vršovických Bohemians Jakub Rada dostal od svého klubu zatím svolení, aby se zapojil do přípravy v Mladé Boleslavi, i když jednání o jeho přestupu ještě nejsou završená.

„Jakub Rada dostal od vedení klubu Bohemians Praha 1905 svolení na zapojení do přípravy FK Mladá Boleslav s tím, že na úrovni představenstev obou klubů se intenzivně pracuje na dořešení smlouvy o jeho přestupu do čtvrtého celku Synot ligy," uvedl Tomáš Mutinský, tiskový mluvčí vršovických Bohermians.
Vedení FK Mladá Boleslav projevilo zájem o Jakuba Radu již v zimní přestupním termínu na začátku letošního roku. „Tohoto hráče sledujeme dlouhodobě a máme na jeho přestupu přetrvávající zájem," prohlásil manažer komunikace FK Mladá Boleslav Jiří Koros.
Pražský rodák Jakub Rada je v osmadvaceti letech ostřílený fotbalista, který po začátcích ve Spartě nasbíral zkušenosti v SK Kladno, kde si odbyl prvoligovou premiéru, v ŠK Slovan Bratislava, v němž se neprosadil do základní sestavy, a v Bohemians 1905, kde od roku 2012 v jedenaosmdesáti ligových mistrácích z pozice středového hráče nastřílel jedenáct gólů. Jeho starší bratr Tomáš kope za 1. FC Slovácko.

Fanshop banner