Karel Jarolím: Jsem rád a odchod z Boleslavi není na pořadu dne
Klub

Karel Jarolím: Jsem rád a odchod z Boleslavi není na pořadu dne

Redakce

Po skončení ligového ročníku 2014-15 vypadal boleslavský trenér Karel Jarolím spíše unaveně, než radostně, i když prohlásil, že je rád s umístěním týmu na čtvrté příčce a postupem do Evropské ligy.

„Rozhodující moment vyhraného utkání s Jihlavou byl první branka vstřelená v závěru prvního poločasu," řekl Karel Jarolím na úvod svého hodnocení posledního ligového zápasu. „Jihlava nás v prvním poločase zlobila a nebezpečí z její strany neustále hrozilo. Klobásův gól nás zklidnil a druhý poločas jsme přesněji kombinovali. Přidali jsme dva góly a měli i další šance, skóre mohlo být výraznější v náš prospěch než jen o tři góly," dodal Karel Jarolím.
Jste spokojený s umístěním Boleslavi na čtvrtém místě a postupem do předkola Evropské ligy?
„Jsem rád, že se nám podařilo čtvrté místo uhájit vlastním přičiněním a nemuseli spoléhat na výsledky ostatních utkání. Se čtvrtým místem jsem spokojený, ale je v Boleslavi na čem pracovat a je co zlepšovat."V posledních dnech se hodně spekulovalo o vašem odchodu z Boleslavi a zájmu Slovanu Bratislav o vaše služby...
„Odchod z Boleslavi není na pořadu dne."

Jihlavský trenér Luděk Klusáček k prohranému utkání řekl: „Chvilku nám trvalo, než jsme se dostali do zápasu. Naše hra potom sice měla dobré parametry, ale Boleslav před koncem poločasu dosáhla branky a ta zápas rozhodla. Po přestávce jsme se nedostali do žádné šance a Boleslav byla naopak velmi nebezpečná a po druhém góle bylo utkání rozhodnuté."

Fanshop banner