Boleslavští jsou juniorskými mistry České republiky
Klub

Boleslavští jsou juniorskými mistry České republiky

Redakce

V posledním mistrovském utkání boleslavští junioři zdárně završili své kralování Juniorské lize a po očekávaném vítězství, na kterém se podílel Vukadinovič hattrickem, převzali přímo na hřišti pohár pro mistry za ročník 2014-15.

Boleslavští jasnou výhrou uhájili první místo v Juniorské lize a získali juniorský titul České republiky v soutěžním ročníku 2014-15.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Hankic - Geissler, Pajer, Kozma, Thalamy - Kocourek (69. Hodač), Kateřiňák, Malpon (90. Zemánek), Vukadinovič (78. Kořínek) - Milla (78. Sedláček), Houžvička (69. Lacek).

Sestava FC Viktoria Plzeň U21: Šiman - Šíša (75. Petr), Denk, Kule, Mlynařík - Hradecký - Hejda, Doležal (46. Novák), Hrdlička (71. Kopřiva), Provod - Sedláček.

Góly: 14., 19. a 51. Vukadinovič, 11. Houžvička, 37. Milla, 54. Kocourek - 39. Denk.

Rozhodčí: Váňa - Melichar, Petřík

Diváků: 245

Bezprostředně po utkání Boleslavští vyhnali špunty z lahví se šampaňským a převzali medaile i trofej pro českého juniorského mistra, které jim předali Tomáš Bárta, ředitel profesionálních soutěží FAČR, a Michal Špaček, marketinkový manažer profesionálních soutěží společnosti STES.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=zNBS-phGpcc

Fanshop banner