Měsíc náborů v Mladé Boleslavi
Klub

Měsíc náborů v Mladé Boleslavi

Redakce

Ve středu 20.5. 2015 na Městském stadionu v Mladé Boleslavi proběhl dětský fotbalový den v rámci projektu FAČR „Měsíc náborů". Akce se zúčastnily děti z MŠ v Mladé Boleslavi.

Pod taktovkou moderátora a hudby byly děti rozděleny do několika družstev. Na každé družstvo čekalo deset stanovišť, ať už na fotbal zaměřené či stanoviště pohybové a také herní. Na jednotlivých stanovištích děti plnily úkoly a různé pohybové dovednosti. Všemu přihlíželi, radili a se vším pomáhali profesionální trenéři a fotbalisté A týmu a juniorského týmu FK Mladá Boleslav Jakub Navrátil, Jasmin Ščuk, Ondřej Zahustel, Hidajet Hankič, Jan Koch, Daniel Geissler, Adam Pajer, Jiří Kateřiňák, Daniel Bartl, Adam Lacek, Jakub Kocourek a David Sedláček. Po skončení akce obdržel každý účastník dárkovou tašku, kde všichni našli milé překvapení v podobě originální kšiltovky s logem FKMB a další dárky, které si jako vzpomínku všichni začínající fotbalisté odnesli.
FK Mladá Boleslav připravil pro děti pestrý sportovní den a dal jim možnost začít oficiálně hrát nejrozšířenější a nejpopulárnější kolektivní sport na světě!

Fanshop banner