Remíza je pro nás ztráta, povzdechl si Jarolím
Klub

Remíza je pro nás ztráta, povzdechl si Jarolím

Redakce

Boleslavský trenér Karel Jarolím přiznal, že nerozhodný výsledek s Jabloncem se mu hodnotí špatně, neboť pro mužstvo je to nepříjemná ztráta dvou bodů při hájení čtvrté pozice v ligovém pořadí.

„V krátké době jsme hráli potřetí s Jabloncem a dvakrát jsme prohráli vlastními hrubými chybami, kterých jsme se chtěli vyvarovat. V prvním poločase jsme eliminovali ofenzívu Jablonce, ve druhém jsme pár minut měli fázi, kdy jsme inkasovali, ale potom Zahustel a ještě větší šanci než on měl Vacek, ale nedokázali je proměnit. S takovými příležitostmi musí umět hráči naložit lépe," pravil Karel Jarolím a sklesle dodal: „Pro nás je remíza velká ztráta. Sice jsme stále čtvrtí, ale mužstva za námi cítí šanci."

Jablonecký trenér Jaroslav Šilhavý byl nespokojený s herním projevem svých svěřenců v prvním poločase: „Vstup do zápasu se nám nevydařil. Z naší strany byl špatný, byli jsme bez pohybu, dělali spoustu nepřesností, prohrávali souboje a dostali laciný gól po autovém vhazování. Naštěstí jsme první poločas uhájili s pouhým jednobrankovým mankem. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila. Soupeř měl také šance, při kterých nás Špit opakovaně podržel. V útočné fázi jsme měli poměrně dost příležitostí, proměnili jsme jenom jednu, tudíž je remíza spravedlivá."

Fanshop banner