Byl to remízový zápas, mínil trenér Jarolím
Klub

Byl to remízový zápas, mínil trenér Jarolím

Redakce

Boleslav ve vršovickém Ďolíčku remizovala, protože hrála fotbal pouze k soupeřově šestnáctce a branku pořádně ohrozila pouze jednou. Jalový herní projev boleslavského týmu trenéra Karla Jarolíma pochopitelně zklamal.

"Byl to remízový zápas, ale nemusel být," povzdechl si boleslavský kouč Karel Jarolím na úvod hodnocení nerozhodného duelu na Bohemians. „Když už jsme se dostali do vedení, neměli jsme v tak krátkém čase dostat vyrovnávací branku. Chtěli jsme hrát na brejky, ale k těm jsme se nedostávali, protože jsme měli hodně laciných ztrát míče a kromě gólové situace jsme si moc střeleckých příležitostí nevytvořili. V prvním poločase jsme i špatně bránili po krajích, což se po poločase zlepšilo. Ve druhém poločase jsme se dostali více do kombinace, ale pouze k vápnu, branku soupeře jsme moc neohrozili."
Ke ztenčujícímu se náskoku na čtvrté ligové příčce prohlásil: „Měli jsme v druhé polovině jarní sezóny těžký los, proto v jejím závěru o vytouženou čtvrtou příčku stále bojujeme. Pořád na ní jsme a máme její uhájení ve svých rukách, tak věřím, že na ní zůstaneme."

Trenér Bohemians Roman Pivarník po zápase řekl: „Do zápasu jsme vstoupili hodně aktivně, dařilo se nám a byla velká škoda, že jsme po fatální chybě dostali gól. Pozitivní bylo, že jsme brzo vyrovnali po kombinační akci. Oba mančafty chtěly hrát a zápas to byl vyrovnaný. Bohužel musel odstoupit Rada, a když máme zraněného Jarolíma, nemáme hráče, který by naši hru dirigoval. Ve druhém poločase to od nás proto nebylo tak fotbalové, jako v prvním."

Fanshop banner