Měl jsem štěstí, liboval si brankář Hruška
Klub

Měl jsem štěstí, liboval si brankář Hruška

Redakce

Nečekaná výhra v plzeňské Doosan Aréně byla týmovým dílem, neboť každý z hráčů se na něm podílel svým umem, disciplinovaností a nezměrným úsilím. Velkou osobností byl brankář Aleš Hruška.

„Konečně mě navštívilo štěstí," prohlásil Aleš Hruška krátce po závěrečném hvizdu. Přestože necelou čtvrthodinku před koncem přišel o vychytanou nulu, byl z těsné výhry 2:1 nad Plzní nesmírně nadšený. „Dneska jsem měl trochu víc štěstí, než v předchozích zápasech," opakovaně vzýval přízeň paní Štěstěny, která jak známo, přeje připraveným. A k nim boleslavský brankář Aleš Hruška bezesporu patřil.
Jak se vám chytalo za nově složenou stoperskou dvojicí s minimálními ligovými zkušenostmi? „Kluci s námi trénuji, přeci netrénujeme jenom v jedenácti, takže to nějaký velký deficit nebyl. Jenom jsme dneska byli o trošku mladší než normálně, ale někdy týmová práce je lepší, než fotbalový um."
V závěru boleslavský gólman natahoval čas, až si vysloužil napomenutí žlutou kartou. „Potřebovali jsme urvat tři body jakýmkoliv způsobem a povedlo se to. Je nyní na nás abysme tu plzeňskou výhru potvrdili v dalších ligových i pohárových zápasech," dobře Aleš Hruška ví, že zdaleka není v jarní sezóně dobojováno, neboť z ligového programu zbývá ještě pět mistrovských utkání a z pohárového nejméně dva semifinálové duely.

Fanshop banner