Promrhali jsme první poločas, zlobil se trenér Jarolím
Klub

Promrhali jsme první poločas, zlobil se trenér Jarolím

Redakce

Boleslavský tým ve třech uplynulých ligových zápasech nevyhrál a prohospodařil tak náskok, který měl na čtvrté příčce před pronásledovateli a konkurenty v boji o postup do Evropy. Trenérovi Karlu Jarolímovi tak přibyly starosti.

„Promrhali jsme první poločas," řekl Karel Jarolím na úvod svého hodnocení ligové prohry v Brně. „Nebyli jsme vůbec nebezpeční a měli problémy s nakopávanými míči. Situaci před penaltou, ze které jsme dostali jediný gól, jsme měli řešit jinak. Do druhé půle jsme provedli dvě změny a začali daleko lépe kombinovat, naše hra byla dynamičtější, ale bohužel jsme branku nevstřelili," dodal boleslavský trenér.

Dostává se mužstvo pod tlak, že je čtvrtá ligová příčka v ohrožení?
„Pod tlakem jsme všichni pořád. Musíme se nyní soustředit na zbývající zápasy a pro udržení čtvrté příčky udělat maximum."

Co je pro Boleslav důležitější, čtvrtá ligová příčka nebo úspěch v českém poháru?
„Když už jsme tak daleko v poháru, jsou pro nás liga i pohár stejně důležité soutěže."

„Viděli jsme utkání dvou rozdílných poločasů," začal s hodnocením brněnský trenér Václav Kotal. „Povedl se nám vstup do utkání, byli jsme aktivnější, než soupeř a kromě penalty měli další příležitosti, které jsme nevyužili ke vstřelení druhého gólu. Po přestávce Boleslav vsadila vše na útok a dostala nás pod tlak. Uhájili jsme vítězství se štěstím, ale tak to ve fotbale je, že někdy štěstí máte, jindy ne. Pro nás tři body proti Boleslavi, která je velmi silným týmem, jsou strašně důležité, protože ve zbylých šesti zápasech už nebudeme v každém hrát o holé přežití."

Fanshop banner