V boleslavské hře bylo málo fotbalovosti
Klub

V boleslavské hře bylo málo fotbalovosti

Redakce

Boleslavští hráči svému trenérovi Karlu Jarolímovi náladu po teplickém debaklu v domácím zápase nevylepšili. Trenér Jarolím si povzdechl, že Boleslav proti zachraňujícímu Liberci nehrála vůbec podle jeho představ.

„Do zápasu jsme vstoupili katastrofálně," prohlásil zklamaně boleslavský trenér Karel Jarolím.
„Od začátku jsme si koledovali o gól, pouštěli Liberec do šancí a časně inkasovaný gól se na nás podepsal víc, než bych si představoval. Do konce poločasu jsme hráli špatně. O přestávce jsme sestavu trochu přerovnali, podařilo se nám vyrovnat a v závěru měl Wágner nebezpečnou situaci, při níž liberecký obránce vyhlavičkoval míč z branky," dodal boleslavský kouč. „Remíza byla zasloužená. I když jsme se po přestávce zlepšili, nebylo to podle mých představ."
Mohla na hráčích ještě ležet pětigólová porážka v Teplicích?
„Věřil jsem, že Teplice na hráčích nebudou znát, ale to, co bylo na hřišti k vidění, tak se asi vzpomínky na teplický debakl zcela nezbavili. Hráli jsme však doma s mužstvem hrajícím o záchranu a tak jsem z výkonu i výsledku zklamaný, náš herní projev měl málo fotbalovosti."

Liberecký trenér David Vavruška k remíze prohlásil: „Utkání ovlivnila naše rychlá branka. Chtěli jsme být od začátku aktivní a vstřelený gól byl příjemný. Utkání mě uspokojilo především v tom, že hráči se konečně rvou o záchranu. Myslím si, že Boleslav byla silnější na míči a my jsme ho zbrkle ztráceli, ale na šance a zajímavé situace byl Liberec lepší."
Jaký má jeden bod z Boleslavi cenu pro záchranu Liberce v lize?
„Je to bod z Boleslavi, kde je strašně horká půda. Máme velký respekt k výkonům Boleslavi na domácím hřišti a i jeden bod je dobrý, pokud pomůže k záchraně. S naprostou pokorou tvrdím, že bod bereme, vydřeli jsme ho a v boji o záchranu je každý bod dobrý, ale všichni dobře víme, že zajíci se počítají až po honu."

Fanshop banner