Soupeři ze dna tabulky nasázeli šest gólů
Klub

Soupeři ze dna tabulky nasázeli šest gólů

Redakce

V předehrávaném utkání 42. kola ligy starších dorostenců Boleslavští na pražském hřišti v Bedřichovské ulici potvrdili roli favorita a vysoko porazili FK Meteor Praha VIII. Hattrickem se blýskl dorostenecký reprezentant Tomáš Ladra.

Už v prvním poločase Boleslavští nastříleli poslednímu týmu ligové tabulky čtyři góly a rázně se tak přihlásili o tři body.
Ve 4. minutě po faulu na Wolfa nařízenou penaltu proměnil Ladra ve vedoucí boleslavský gól - 0:1. Ve 22. minutě aktivní Wolf přihrál do šance Bojdovi, který se nemýlil a zvýšil na 0:2. Dalšími dvěma brankami v rozmezí pouhých tří minut završil Ladra svůj hattrick a posunul boleslavský tým k očekávanému vítězství - 0:4.
Ve druhém poločase boleslavští dorostenci kontrolovali hru a skóre navýšili o dva další góly. Nejprve v 71. minutě skóroval Frömmel a krátce před koncem v 86. minutě Marek hlavou zvýšil na konečných 0:6.

Sestava FK Mladá Boleslav U19: Truksa - Wolf (74. Novotný), Scheufler (14. Marek), Glöckner, Kopa - Dratva - Kühnel, Košek, Ladra (70. Albina), Dohnalik(65' Kořínek) - Bojda (58. Frömmel).
Branky
: Ladra 3, Bojda, Frömmel, Marek

Fanshop banner