Teplice nás ve všem předčily, uznal trenér Karel Jarolím
Klub

Teplice nás ve všem předčily, uznal trenér Karel Jarolím

Redakce

Boleslavským fotbalistům v Teplicích nevyšlo vůbec nic. Trenér Karel Jarolím zmínil, že mohli být unavení ze středečního poháru na Slovácku, ale výši prohry tím neomlouval.

„S hodnocením utkání budu stručný, Teplice nás předčily ve všech činnostech," řekl Karel Jarolím při příchodu mezi novináře, načež zklamaně zrekapituloval hodně nepovedené vystoupení svého týmu slovy: „Dostali jsme první dvě branky středem obrany, třetí dobře zahranou standardkou a bylo po zápase. Kdybychom hráli ještě o dvě hodiny déle, tak jsme se asi stejně neprosadili."
Karel Jarolím vysoké vítězství Teplic označil za zasloužené. Na novinářský dotaz, co říkal o přestávce hráčům za nepříznivého stavu 0:3, odvětil: „Nabádal jsem je, aby utkání dohráli tak, aby neskončilo ostudou, bohužel ani to se jim nepovedlo a dostali jsme pořádnou nadílku." Čím si vysokou prohru vysvětlujete? „Možná se na nás podepsalo cestování a hra na těžkém terénu v souvislosti se středečním pohárem na Slovácku, ale tím vysokou prohru v Teplicích neomlouvám."

Teplický kouč Petr Rada zářil spokojeností: „Jsem rád, že jsme utkání dotáhli do vítězného konce proti Boleslavi, která má před námi v lize náskok. Věděli jsme, že nás čeká těžký soupeř. Nahrálo nám, že jsme se dostali brzo do vedení a do poločasu přidali další dvě branky. O přestávce jsem zdůrazňoval, že Boleslav není tým, který by utkání zabalil, ale naštěstí jsme vytěžili z našich šancí další dva góly. Pochválím hráče za nasazení. Porazili jsme sice tým před námi, což nás těší, ale musíme se soustředit na další utkání."

Fanshop banner