V Příbrami prohráli dvěma góly obdrženými krátce po přestávce
Klub

V Příbrami prohráli dvěma góly obdrženými krátce po přestávce

Redakce

Na příbramském hřišti s mizernou kvalitou hrací plochy Boleslavští potřetí v tomto mistrovském ročníku ztratili všechny body, když o jeden gól prohráli se třetí Příbramí. Nadále však Juniorskou ligu vedou.

První poločas začal nepovedenou boleslavskou akcí po pravé straně. Příbramští odpověděli nepřesnou kombinací. Ve 4. minutě Bartlův trestný kop příbramský obránce odhlavičkoval. O dvě minuty později zastavil Křapka příbramského Hronka za cenu rohu. V 9. minutě boleslavský útok skončil předčasně kvůli Klobásově ofsajdu. Ve 14. minutě v příhodné pozici Klobása nedosáhl na míč. V 19. minutě se boleslavský Křapka neprosadil po trestném kopu. Ve 21. minutě příbramskou snahu zmařil brankář Hankič. O minutu později rozhodčí ponechal bez potrestání surový zákrok na boleslavského Klobásu.
Ve 24. minutě příbramský Řezáč sám proti vybíhajícímu Hankičovi přestřelil boleslavskou branku. O dvě minuty později při dalším nebezpečném příbramském útoku Brandnerovu přihrávku Hankič vyrazil a nepustil k Janouškovi. Ve 30. minutě příbramský gólman Rondzik zmařil boleslavskou šanci odvážným pádem pod Klobásovy nohy. Ve 33. minutě Januška poslal trestný kop nad boleslavskou branku a ve 36. minutě další trestňák chytil Hankič. Ve 42. minutě individuální průnik z levé strany Vukadinovič zakončil křížnou ranou mimo příbramskou branku. Poločas tak skončil bez gólového zápisu.

Druhý poločas začali a zvládli lépe Příbramští. V rozmezí pěti minut dvakrát potrestali nedůslednosti boleslavské defenzívy, což byla fatální fáze zápasu.
V 51. minutě Januška přihrál Brandnerovi, jenž se mezi dvěma protihráči protáhl dovnitř boleslavské šestnáctky a přízemní ranou k pravé tyči skóroval - 1:0.
V 56. minutě Kocourkovo zaváhání na hranici šestnáctky využil Šrain, který se lehce dostal do střelecké pozice a proměnil ji - 2:0.

Boleslavskou snahu kombinačně přehrát protihráče torpédovalo hrbolaté hřiště, které tak mařilo kontrolu míče. Nezdarem skončil útok v pravé strany v 63. minutě i Vukadinovičův průnik v 66. minutě. Starosti měl brankář Hankič, kterému v 67. minutě Kvídův trestňák od drnu odskočil a proto ho vyrazil mimo branku jen s obtížemi.
V 73. minutě se po Bartlově akci z pravé strany elegantně uvnitř příbramské šestnáctky uvolnil a gólově prosadil Milla s pomocí teče domácího hráče - 2:1.
V 77. minutě nevyužili Příbramští roh a o minutu později Brandnerovu příležitost zmařil důrazný stoper Křapka. V 84. minutě po rohovém kopu hlavičkoval povedeně Vukadinovič a brankář Rondzik mimořádně výtečným zákrokem vytlačil míč nad břevno. Po následném dalším rohu už nikdo z boleslavských hráčů branku soupeře neohrozil. V předposlední minutě řádné hrací doby byli Boleslavští blízko vyrovnání, ale Vukadinovičův centr z levé strany hlavičkoval Klobása jen do tyče. Dvě nastavené minuty už změnu skóre nepřinesly a Boleslavští se museli smířit s třetí prohrou v mistrovském ročníku.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Hankič - Kocourek (82. Hodač), Křapka, Koch, Geissler - Milla (74. Wojnar), Malpon - Bartl, Klobása, Vukadinovič - Kozma (60. Kateřiňák).

Sestava 1.FK Příbram U21: Rondzik - Růžek, Hronek, Holý, Ježdík - Januška (86. Květ), Brandner, Řezáč (64. Ayong), Šrain, Červeňák (90. Junek), Kvída (70. Břížďala).

Góly: 51. Brandner, 56. Šrain - 73. Milla

ŽK: Kateřiňák

Rozhodčí: Váňa - Vlasjuk, Vnuk.

Fanshop banner