Hráči se radovali ze třetí výhry v řadě
Klub

Hráči se radovali ze třetí výhry v řadě

Redakce

Boleslavští fotbalisté měli z vítězství nad Baníkem Ostrava radost především proto, že úspěšně navázali na předchozí dvě ligové výhry a že si poradili s nepříjemně houževnatým soupeřem.

Hvězdou boleslavské sestavy byl Jasmin Ščuk, jenž po konečně navázal na své loňské výkony. Proti Ostravě byl aktivní a dal jediný a tím pádem rozhodující gól velmi těžkého zápasu. Jeho vstřelení označil za snadnou práci zásluhou spoluhráčů Vacka a Zahustela, kteří mu šanci připravili.
Stoper Jakub Navrátil vyjádřil spokojenost s ubráněnou nulou, za což poděkoval celému týmu a odmítl pomyšlení, že by to byla dobrá vizitka pouze pro obránce. Ovšem jemu i defenzivním parťákům patří pochvala, že gólově neprosadil nikdo z ostravských hráčů včetně nejzkušenějšího a mezinárodně ostříleného forvarda Milana Baroše.
Kamil Vacek měl z výkonu celého boleslavského mužstva velmi dobrý pocit, protože podle něho přemožení ostravského Baníku, jenž toužil po první jarní výhře, nebylo snadné. Podobně jako spoluhráči, trenér i diváci toužil po druhém gólu, aby k výhře byla cesta ve větším klidu, než se dělo za stále jen jednogólového náskoku.
Originální názory boleslavských hráčů natočené bezprostředně po skončení utkání 21. kola Synot ligy FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava 1:0 si poslechněte v reportáži TV Bolka na tomto klubovém webu, nebo na internetovém serveru YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=PSy-ji20hz8

Fanshop banner