Čtěte Bolkův zpravodaj a vybírejte nejlepší hráče utkání
Klub

Čtěte Bolkův zpravodaj a vybírejte nejlepší hráče utkání

Redakce

Pro páteční utkání 21. kola Synot ligy FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava budou mít diváci k dispozici tradiční Bolkův zpravodaj a také příležitost zvolit pomocí svých mobilů nejlepšího hráče Boleslavi i Ostravy. Ceny jim předá český mistr ve squashi Jan Koukal.

Návod k účasti ve volbách hvězd ligového zápasu najdou zájemci právě uvnitř Bolkova zpravodaje, který tradičně nabízí zajímavosti a statistiky z boleslavského i ostravského klubu. A tři šťastlivci vylosovaní o poločasové přestávce obdrží po dvou vstupenkách na fotbalovou rozlučku Davida Jarolíma v Hamburku (28.3.2015) s bonusem dopravy zdarma.
Na Bolkových stránkách najdou rozhovor s čerstvou reportérkou TV Bolka Nikol Novotnou, ohlédnutí za předchozími ligovými zápasy boleslavského týmu, informace o tom, jak si vedou boleslavští junioři, starší i mladší dorostenci, pozvánku na čtvrtfinále poháru FAČR i na další mistrovské utkání Synot ligy.
VIP hostem a fanouškem boleslavského klubu při pátečním ligovém utkání FK Mladá Boleslav - FC Baník Ostrava bude český reprezentant ve squashi Jan Koukal. O přestávce jej s mikrofonem vyzpovídá reportérka TV Bolka Nicol Novotná a po utkání předá ceny nejlepším hráčům.

Fanshop banner