Střelec Skalák mezi hvězdami dvacátého ligového kola
Klub

Střelec Skalák mezi hvězdami dvacátého ligového kola

Redakce

Mladoboleslavský ofenzivní hráč Jiří Skalák se výrazně podílel na přemožení pražské Slavie, což fotbaloví žurnalisté nepřehlédli při sestavování hvězdné jedenáctky 20. kola Synot ligy.

All Stars Media Team 20. kola Synot ligy: Heča (Slovácko) - Kováč (Sparta), Košťál (Brno), Vaculík (Jihlava) - Zoubele (Brno), Hübschman (Jablonec), Kolář (Plzeň), Zmrhal (Slavia) - Šural (Liberec), Bednář (Příbram), Skalák (Mladá Boleslav).

Jiří Skalák se v tomto ligovém ročníku objevil ve hvězdné sestavě již po odehrání 16. kola v závěru loňského podzimu. V úvodních dvou jarních kolech fotbalové novináře nezaujal ani jeden z boleslavských fotbalistů. Jiří Skalák vedle nominace do výběru 20. kola je horkým aspirantem na místo ve hvězdném týmu 19. kola, které čeká na vyhodnocení po dohrávce duelu Plzeň - Slavia, neboť se dvěma góly a jednou asistencí podílel na boleslavské výhře nad Budějovicemi.

V dosavadním průběhu Synot ligy 2014-15 se do hvězdných sestav dostalo šest hráčů z kádru FK Mladá Boleslav. Nejčastěji Tomáš Wágner, který novináře zaujal třikrát.
Boleslavští fotbalisté nominovaní do All Stars Media Team Synot ligy 2014-15: Tomáš Wágner (4., 8. a 15.), Jasmin Ščuk (6. a 10.), Aleš Hruška (3. a 16.), Jiří Skalák (16. a 20.), Jakub Navrátil (1.), Michal Ďuriš (10.).

Fanshop banner