Boleslavi bude v sobotu fandit také Inna Puhajková
Klub

Boleslavi bude v sobotu fandit také Inna Puhajková

Redakce

Aktuálním vydáním fotbalového zpravodaje Bolek si podobně jako většina fanoušků bude tentokrát listovat i absolventka střední policejní školy, nejkrásnější dívka internetu iMiss 2004 a aktuálně sportovní redaktorka TV Nova Inna Puhajková.

V Bolkově zpravodaji k utkání 19. ligového kola FK Mladá Boleslav - SK Dynamo České Budějovice čtenáři najdou tradiční představení soupeřů, statistické a historické zajímavosti, rozlosování Synot ligy, aktuality z juniorské ligy a dorosteneckých soutěží, výzvu fanouškům, aby nezapomněli dát hlasy fotbalistům v anketě o nejlepší sportovce Mladoboleslavska za rok 2014, pozvání na benefici Davida Jarolíma, která se uskuteční 28. března v severoněmeckém Hamburku, informace o prodeji vstupenek na kvalifikační střetnutí dospělé reprezentace s Lotyšskem a přátelská klání českých lvíčat U21 proti Anglii a Portugalsku, i zajímavou připomínku, že v Mladé Boleslavi mají sportovní příznivci mimořádnou příležitost osobně sledovat boje nejvyšších tuzemských lig ve čtyřech různých sportech (fotbal, hokej, florbal, basketbal žen).

V soutěži se mohou tři vylosovaní majitelé zpravodajů těšit na dvě vstupenky na rozlučku Davida Jarolíma v Hambruku. A maskot Bolek bude mít pro děti vstupenky do cirkusu Humberto na nedělní představení.

Fanshop banner