Trenér Jarolím je smutný z neproměňování šancí
Klub

Trenér Jarolím je smutný z neproměňování šancí

Redakce

Po příbramském utkání přišli trenéři mezi novináře s velmi rozdílnými pocity. Poražený boleslavský Jarolím byl hodně rozmrzelý, naopak příbramský Tobiáš byl z výhry rozzářený jako jarní sluníčko.

„Zápas jsme si prohráli sami," zahájil své hodnocení Karel Jarolím. „V poli nemůžu hráčům snahu upřít, ale vytvořené šance zůstaly bez gólového efektu. Naopak soupeři góly nabízíme, jakým způsobem je dostáváme, je mizérie. Po prohraném poločase jsme do druhé půle vstoupili dobře, chtěli s výsledkem něco udělat, ale triviální chybou jsme soupeři darovali druhý gól," dodal zklamaně Karel Jarolím.

„První poločas byl vyrovnaný. Přežili jsme úvodní šanci soupeře, v tu chvíli nás podržel brankář Boháč. Potom jsme dali důležitý gól. Do druhé půle vstoupila lépe Boleslav, nepouštěla nás k míči a nepříjemné centrovala a ostřelovala naši branku. Druhý gól rozhodl utkání, po něm jsem už necítil nespornou sílu Boleslavi," chválil příbramský tým jeho trenér Pavel Tobiáš, který se rozplýval nad výkonem Bednáře.

Fanshop banner