Po přestávce jsme naši hru zkomplikovali, mrzelo trenéra Jarolíma
Klub

Po přestávce jsme naši hru zkomplikovali, mrzelo trenéra Jarolíma

Redakce

Takový průběh úvodního utkání jarní sezóny si nepředstavoval ani jeden z boleslavských fanoušků a už vůbec ne boleslavský trenér Karel Jarolím. Zklamání z domácí remízy s Hradcem na něm bylo patrné, když přišel mezi novináře.

„Na začátku se všechno pro nás vyvíjelo dobře. Brzo jsme dali gól, první poločas měli pod kontrolou a na jeho konci dokonce šli do dvoubrankového vedení. O přestávce jsem hráče upozorňoval, že za tohoto stavu soupeř nemá co ztratit a bude hrát na riziko. První gól jsme inkasovali po fatální chybě, kdy jsme měli míč pod kontrolou a závěru vyzněl tak, že jsme inkasovali podruhé. Před druhým gólem nastal chaos, Hruška se snažil míč neúspěšně boxovat, nevím, zda tam došlo k nedovolenému zákroku, ale bylo tam dost hráčů, abychom situaci vyřešili lépe, ale nestalo se," pravil boleslavský trenér Karel Jarolím, kterého zklamalo, že první poločas hráli jeho svěřenci podstatně týmověji, než ve druhém, v němž přibylo individuálního tahání míče a v důsledku toho došlo i ke zbytečnému zkomplikování boleslavského herního projevu.

Hradecký kouč Róbert Barborík na úvod svého hodnocení prohlásil, že zajímavé utkání se čtyřmi góly bylo jistě zajímavé pro diváky: „Nevstoupili jsme dobře do utkání, dostali brzo gól a těžko se z toho vzpamatovávali. Soupeř byl aktivnější a my snad šanci neměli ani jednu. Po změně stran jsme se dostali postupně do zápasu gólem po hezké kombinaci. Konečná remíza byla zasloužená, i když zásluhy mnohdy ve fotbale neplatí. Se získaným bodem jsme spokojení."

Fanshop banner