Zvolte nejlepší hráče ligového utkání
Klub

Zvolte nejlepší hráče ligového utkání

Redakce

Letošní jarní ligová sezóna začíná s novinkou, která umožní fanouškům zvolit hvězdy domácího i hostujícího týmu aktuálního ligového duelu. Hlasovat může každý prostřednictvím příslušné aplikace ve svém mobilním telefonu.

Zvolení hráči zápasu (jeden z domácího a jeden z hostujícího mužstva) budou ocenění speciální plaketou. Hlasování bude probíhat v době od 70. do 85. minuty ligového utkání prostřednictvím mobilních aplikací dostupných pro Android, iOS i Windows Phone, které jsou zdarma ke stažení na www.synotliga.cz.

Jedná se o jedno z výrazných oživení českého fotbalového prostředí s cílem rozšířit paletu zábavy pro opravdové fotbalové fanoušky. Vyhlašování nejlepších hráčů utkání přichází v pravý čas, neboť letošní jarní ligová sezóna slibuje dramatická střetnutí a jistě i spoustu pozoruhodných individuálních výkonů. „Boj o titul mezi vedoucími čtyřmi týmy tabulky bude na jaře hodně zajímavý. A zapomínat nesmíme ani na opačný pól tabulky, vždyť minulý ročník ukázal, že místo v lize nemají jisté ani kluby s velkou tradicí," uvedl Dušan Svoboda, předseda Ligové fotbalové asociace. „Asi si budu muset pořídit nový telefon," zavtipkoval Dušan Svoboda v souvislosti s hlasováním o nejlepších hráčích v jednotlivých utkáních. „Každopádně je to snaha o další zapojení fanoušků do fotbalového dění. Jde o relativně jednoduchý produkt, který je samozřejmě zdarma," zdůraznil Dušan Svoboda.

Fanshop banner