Cítím se v Boleslavi dobře, tvrdí Kamil Vacek
Klub

Cítím se v Boleslavi dobře, tvrdí Kamil Vacek

Redakce

Kamil Vacek se k boleslavskému mužstvu připojil v polovině zimní přípravy, bezprostředně před odletem na portugalský Atlantic cup, kde nastoupil do všech tří turnajových zápasů a dal premiérový gól v dresu FK Mladá Boleslav.

Už jste si v Mladé Boleslavi zvykl?
„Cítím se tady velmi dobře a mám z místního prostředí a podmínek velmi dobrý pocit. Všechno je v nejlepším pořádku."

Věříte si na místo v základní sestavě?
„Je strašné důležité, že mám šanci hrát pravidelně, protože trenér mi věří. Udělám všechno pro to, abych byl Boleslavi schopný pomoct k dosažení plánovaných sportovních cílů. Ve Spartě jsem potřebnou důvěru necítil, a protože jsem potřeboval být častěji na hřišti, přijal jsem boleslavskou nabídku."

Na které pozici v sestavě se cítíte nejlépe?
„V záloze se cítím všude dobře, ale na podhrotové pozici obzvlášť dobře. A protože jsem si v dosavadních přípravných zápasech se spoluhráči rozuměl, tak z toho mám opravdu dobrý pocit."

Výsledkově však boleslavská příprava nevyzněla nejlépe?
„S kluky si rozumím a dopředu jsme měli dost pěkných akcí, ale mrzí mě, že dostáváme hodně laciné góly. V poslední přípravě jsme dali tři góly a třikrát inkasovali, to byla hrozná škoda, to by nás v lize hodně mrzelo."

S jakými ambicemi půjdete do jarní sezóny?
„Věřím, že boleslavské mužstvo je dobré. Už když jsem přišel, tak jsem z něho cítil sílu a když si hráčsky sedneme, budeme hrát dobře. V přípravných zápasech bylo vidět, že šance si vytváříme, což musíme přenést do ligy, dělat hodně bodů a třeba se ještě pokusit dotáhnout v tabulce nahoru."

Co očekáváte od prvního mistráku proti Hradci, se kterým Boleslav v lednu prohrála?
„Všechny začátky, jarní i podzimní sezóny, jsou důležité. Nutně potřebujeme body a jsem přesvědčený, že se v týdnu před Hradcem pořádně nachystáme a uděláme všechno pro vítězství."

Fanshop banner