Fotbalisté se z Portugalska vrací v pondělí
Klub

Fotbalisté se z Portugalska vrací v pondělí

Redakce

Předposlední den pobytu v portugalské Albuferii si boleslavští fotbalisté zpestřili sledováním televizního přenosu šlágru španělské ligy Atletico Madrid - Real Madrid 4:0. Snad to pro Jarolímovy svěřence byla správná motivace pro blížící se boje české Synot ligy.

Boleslavští po sobotní prohře s FC Kodaň 2:4 měli volnější odpoledne a v nedělním dopoledni naposledy trénovali na Estádio Municipal De Albuferia za slunečného počasí při 14°C. Pilovali přihrávky a poziční kombinace, zahráli si na dvě branky a na závěr absolvovali sérii sprintů. Odpoledne se důsledně věnovali regeneraci s využitím sauny, vody, páry a hlavně zlatých ručiček maséra a fyzioterapeuta.
V pondělí 9. února se výprava mladoboleslavských fotbalistů vydá na cestu z Portugalska do Česka. Velmi časně již ve 3,15 hodin odjedou od albuferijského hotelu Grande Real Santa Eulalia autobusem do města Faro, odkud by měli v 6,05 hodin odletět do Lisabonu. Teprve z Lisabonu zamíří směrem na Prahu - s plánovaným odletem s portugalské metropole v 9,35 hodin a s přistáním na pražské Ruzyni ve 13,40 hodin středoevropského času. A potom už jenom necelou hodinku autobusem do Mladé Boleslavi.
V prochladlých tuzemských podmínkách budou v přípravě pokračovat až od středy 11. února (v úterý dostali od trenérů volno). V sobotu 14. února odpoledne se na domácím hřišti střetnou v posledním přípravném duelu s předním druholigovým týmem FC MAS Táborsko.

Fanshop banner