Konfrontace dorostenců s juniory vyzněla pro starší tým
Klub

Konfrontace dorostenců s juniory vyzněla pro starší tým

Redakce

Ve vzájemném přípravném zápase se v první únorové sobotě střetli boleslavští starší dorostenci s juniory na umělé trávě v areálu Městského stadionu. Po nerozhodném poločase vyhráli junioři.

V první polovině zápasu dokázali devatenáctiletí dorostenci vzdorovat starším juniorům. Hrál se pohledný fotbal s řadou šancí na obou stranách. Již ve 3. minutě za družstvo devatenáctiletých dal vedoucí gól Bojda. Zanedlouho průběžný stav vyrovnal Mehanovič.
V druhé polovině, když došlo k výrazné obměně dorostenecké sestavy, ztratil mladší tým střed pole, častěji chyboval a junioři zaváhání soupeřovy defenzívy trestali. Již pět minut po změně stran dal vedoucí gól juniorského týmu Kocourek. Později se gólově prosadil Stejskal a deset minut před koncem Brunclík.

Sestava FK Mladá Boleslav U19 v 1. poločase: Roudnický - Wolf, Lukeš, Glöckner, Kopa - Pekař, Kühnel, Vodháněl, Dohnalík - Bojda, Bečirević.
Sestava FK Mladá Boleslav U19 v 2. poločase: Roudnický (60. Volek) - Wolf (66. Kopa), Malý, Marek, Dratva - Novotný, Scheufler, Košek, Kořínek - Zörkler, Frömmel.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Dědek - Geissler, Smejkal, Křapka - Kateřiňák - Kocourek, Brunclík, Mehanovic, Ladra - Klobása, Kozma. Do hry zasáhl ještě Malpon a v průběhu druhého poločasu trenér Pechanec některé hráče opakovaně stahoval a nasazoval do hry.

Branky: 3. Bojda - 16. Mehanovic, 50. Kocourek, 69. Smejkal, 80. Brunclík

Fanshop banner