Vítězství nad lídrem dánské ligy potěšilo
Klub

Vítězství nad lídrem dánské ligy potěšilo

Redakce

V dosavadní zimní přípravě boleslavští fotbalisté ze sedmi zápasů vyhráli tři a vždy s čistým kontem. V Tipsport lize přemohli druholigový FK Varnsdorf 2:0, v přátelském duelu porazili polský Zaglebie Lubin 2:0 a v portugalském Atlantic cupu zdolali dánský FC Midtjylland těsně 1:0.

Je zřejmé, že každý dosavadní letošní úspěch byl podmíněný zodpovědnou defenzívou. Po poslední výhře nad lídrem dánské superligy FC Midtjylland to potvrdili i hráči Ondřej Kúdela a Lukáš Hůlka.
„Myslím si, že vzadu jsme utkání odehráli skvěle. Užili jsme si ho," zářil spokojeností stoper Lukáš Hůlka.
„Je příjemné porazit dánského lídra. Utkání jsme jako tým zvládli oproti tomu prvnímu na jedničku. Vzadu jsme hráli dobře a snad kromě jedné šance soupeř nic neměl. První poločas byl z naší strany povedený a možná jsme měli přidat o jeden gól navíc. I tak jsme měli ve druhé půlce šance, ve kterých se ocitli Hůlka, Bořil a v závěru Ďuriš," dodal Ondřej Kúdela.
„Škoda prvního prohraného zápasu, při kterém se na nás asi trochu podepsala únava. Předchozí den jsme totiž byli na cestě celé odpoledne a večer, když jsme z Mladé Boleslavi vyjeli v půl druhé odpoledne a do postelí v portugalském hotelu se dostali více než hodinu po půlnoci. I tak jsme měli vyhrát a byli jsme dnes spokojenější," dodal Lukáš Hůlka.

Fanshop banner