Třetiligového soupeře porazili těsně
Klub

Třetiligového soupeře porazili těsně

Redakce

V nedělním přípravném utkání na domácí umělé trávě boleslavští junioři zaslouženě porazili třetiligový tým, když rozhodující dva góly nastříleli již v prvním poločase. Další dvě zimní přípravy hrají až v příštím týdnu.

Boleslavští od začátku předváděli aktivní fotbal, a přestože měli občas rezervy v kombinační přesnosti i v odvážnějším zakončení, dvakrát soupeře přehráli a získali vedení.
Ve 25. minutě po faulu na Křapku proměnil Kateřiňák pokutový kop ve vedoucí gól - 1:0.
Ve 35. minutě povedenou kombinaci začal D. Sedláček a přes Ladru se míč dostal k Mehanovičovi, jenž se uprostřed soupeřovy šestnáctky uvolnil a nekompromisní ranou zvýšil na 2:0.
V 90. minutě čáslavský Vacek snížil na 2:1.

„Průběh utkání byl podobný předešlým zápasům, ale s tím rozdílem, že celé družstvo zlepšilo obrannou činnost a nebýt ztráty koncentrovanosti v poslední minutě utkání při čáslavském rohovém kopu, mohl být výsledek ještě příznivější," řekl po zápase trenér boleslavské juniorky Milan Pechanec.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Dědek - Geissler, Křapka, Kozma, D. Sedláček (70. Lakatoš) - Kateřinák - Kocourek, Ladra, Mehanovič, Lacek (45. Zemánek) - Klobása.
FK Čáslav: Stehno - Strnad, Karal, Kunášek, Výborný - Vacek, Bilinkiewicz, Mlynka, Vančura, M. Frejlach - Maxa (60. Martínek).

Góly: 25. Kateřiňák z penalty, 35. Mehanovič - 90. Vacek.

Další zimní přípravná utkání sehrají boleslavští junioři až příští týden:
Středa 11. února
od 18 hodin v Satalicích: Loko Vltavín - FK Mladá Boleslav U21
Neděle 15. února od 14 hodin: FK Mladá Boleslav U21 - Sokol Ostrá

Fanshop banner