Tréninky doplňuje důsledná regenerace
Klub

Tréninky doplňuje důsledná regenerace

Redakce

Dva dny mezi dvěma zápasy Atlantic cupu v portugalském přímořském letovisku Albuferia mladoboleslavští fotbalisté trénovali a také poctivě regenerovali unavené svaly ve wellnes zařízení hotelu Grande Real Santa Eulalia.

Dopoledne trénují na hřišti s přírodní trávou nedaleko hotelu v příjemném klimatu za patnáctistupňového tepla. Například v neděli se hráči po společném rozcvičení pod taktovkou kondičního trenéra Martina Třasáka rozdělili na dvě party podle toho, kdo v neděli hrál turnajový zápas a kdo nikoliv. Samozřejmě trojice brankářů se svým trenérským specialistou Filipem Toncarem měla část tréninkové jednotky oddělenou, než se zapojila do nácviku střelby. Odpolední regenerační program začal v 16 hodin a hráči plně využili všech místních možností se saunou, vířivkou a bazénem.
Pondělí nebude jiné a v úterý večer od osmi večer místního a devět hodin středoevropského času se mladoboleslavské mužstvo střetne v rámci Atlantic cupu 2015 s druhým dánským soupeřem, tentokrát s FC Midtjylland, který aktuálně vede dánskou superligu. Podobně jako předchozí duel s Bröndby IF i tentokrát nabízí přímý přenos česká TV Sport5.

https://www.youtube.com/watch?v=Wfdm9-ZIXyc&feature=youtu.be

Odkaz na stránky The Atlanic Cup 2015 - http://www.theatlanticcup.com/

Fanshop banner