Druhým soupeřem v Atlantic cupu je dánský FC Midtjylland
Klub

Druhým soupeřem v Atlantic cupu je dánský FC Midtjylland

Redakce

Utkání mezinárodního turnaje Atlantic cup FC Midtjylland - FK Mladá Boleslav se hraje v úterním večeru 3. února od 21 hodin středoevropského času na Estadion Algarve na jihu Portugalska v přímém televizním přenosu na TV Sport5.

FC Midtjylland je klub ze severodánského města Herning, jenž po podzimu vede dánskou nejvyšší Superligaen s osmibodovým náskokem před druhým FC Kodaň. Midtjyllandští hráči nastříleli jednoznačně nejvíce gólů ze dvanácti účastníků dánské elitní soutěže. V sedmnácti ligových zápasech dali čtyřiatřicet gólů, což činí průměr rovné dva góly na zápas. V úvodním kole ligového ročníku 2014-15 v letní neděli 20. července 2014 porazili doma 3:1 tým Bröndby IF, kterému Boleslavští podlehli 0:2 v prvním vystoupení na Atlantic cupu 2015.
V předchozím ligovém ročníku 2013-14 FC Midtjylland skončil třetí v Superligaen a kvalifikoval se tak do předkola Evropské ligy, kde nepřešel přes řecký Panathinaikos FC, když první zápas venku prohrál 1:4 a domácí odvetu 1:2. V domácím dánském poháru DBU Pokalen vypadl ve čtvrtém kole po prohře s ligovým rivalem Esbjerg fB 0:3.

Utkání Atlantic cupu Bröndby IF - FK Mladá Boleslav vysílá přímým přenosem česká TV Sport5 z nabídky satelitní UPC.


https://www.youtube.com/watch?v=Wfdm9-ZIXyc&feature=youtu.be

Odkaz na stránky The Atlanic Cup 2015 - http://www.theatlanticcup.com/

Fanshop banner