Podlehli třetiligovému soupeři
Klub

Podlehli třetiligovému soupeři

Redakce

Junioři ve středu večer na domácí umělé trávě prohráli přípravné střetnutí s třetiligovým soupeřem. Pro boleslavské mladíky to bylo třetí utkání zimní přípravy a druhá letošní prohra.

V úvodu prvního poločasu se do dvou gólových šancí dostal boleslavský Lacek. V první již ve 3. minutě zakončoval nedůrazně do gólmana a v druhé uspěl.
V 5. minutě po centru z pravé strany Lacek bez přípravy přízemní ranou dal vedoucí gól Boleslavi - 1:0.
Časné vedení Boleslavským dlouho nevydrželo a dvěma góly skóre ve prospěch Štěchovic otočil Flavien, jenž se o týden dříve pokoušel prosadit do FK Mladá Boleslav, kde neúspěšně absolvoval týdenní test.
V 10. minutě boleslavští obránci ponechali nečekaně hodně prostoru uvnitř šestnáctky Flavienovi, který hlavou vyrovnal - 1:1.
V 18. minutě po levé straně pronikl Kocourek a z jeho přihrávky Ladra lajdáckým zakončením z deseti metrů minul soupeřovu branku.
Ve 22. minutě se Flavien trefil z hranice vápna k levé tyči, od níž se míč odrazil za Dědkova záda - 1:2.

Druhý poločas byl sice herně vyrovnaný, ale gólově plodný pouze pro Štěchovice. Ve 48. minutě boleslavský brankář Dědek soupeřovu šanci vytlačil na roh, po kterém hned následoval další, ale boleslavská defenzíva úspěšně odolala. V dalších minutách vytryskly na hřišti několikrát gejzíry nervozity provázené zbytečným okopáváním. Když se aktéři zklidnili, potvrdily Štěchovice svoji výhru třetím gólem. Před tím v 70. minutě Hodačovu přízemní ránu u levé tyče lapil štěchovický gólman.
V 71. minutě boleslavský Kateřiňák ztratil na vlastní polovině hřiště míč a po Flavienově přihrávce se do pravé vingle Dědkovy branky trefil Říha - 1:3.
V předposlední minutě běžel Flavien vstříc hattricku, ale křížnou ranou, které mimo branku pomohl Dědek, získal pro Štěchovice pouze roh.

Sestava FK Mladá Boleslav U21: Dědek - Geissler (80. Kateřiňák), Křapka, Kozma, D.Sedláček - Kateřiňák (71. Zemánek), Zemánek (27. Lakatoš, 65. Hodač) - Kocourek (71. Zemánek), Ladra (46. Lacek), Lacek (33. Zemánek) - Hodač (58. Ladra). Juniorům chyběli zranění Klobása a Houžvička, do áčka povolaní Hankič, Pajer a Albina.

Góly: 5. Lacek - 10. a 22. Flavien, 71. Říha

Fanshop banner