S divizním týmem prohráli těsně o jeden gól
Klub

S divizním týmem prohráli těsně o jeden gól

Redakce

Druhé utkání juniorky v letošní zimní přípravě bylo opět bohaté na góly. Na umělé trávě v Benátkách nad Jizerou těsně prohrála s mužstvem z druhé příčky divizní C skupiny.

První poločas skončil nerozhodně. Benátečtí získali brzo vedení, když se již ve 3. minutě prosadil Mbah - 1:0. V dalším průběhu otočil vývoj v boleslavských prospěch dvě trefami Hodač. Ve 13. minutě vyrovnal a ve 37. minutě skóroval podruhé na 1:2. Pět minut před přestávkou proměnil benátecký Flachbart penaltu ve vyrovnávací gól - 2:2.
Druhý poločas opět začali lépe Benátečtí. Po návratu z kabiny proměnili hned první šanci Buryánem - 3:2. Když uplynula hodina hry, tak benátecké vedení zvýšil dvěma góly v rozpětí tří minut Šimek - 5:2. Boleslavským juniorům se podařilo v závěrečné čvrthodince snížit na rozdíl jediného gólu, ale vyrovnat už nestihli. V 75. minutě se trefil Albina a v předposlední minutě přidal gól Křapka a uzavřel tak střelecký účet na konečných 5:4. Boleslavští junioři si připsali první prohru v novém roce.

Góly: 3. Mbah, 40. Flachbart z penalty, 46. Buryán, 59. a 62. Šimek - 13. a 37. Hodač, 75. Albina, 89. Křapka.

Rozhodčí: Tvaroh

Fanshop banner