Fotbalový víkend v Mladé Boleslavi
Klub

Fotbalový víkend v Mladé Boleslavi

Redakce

Třetí letošní víkend bude v Mladé Boleslavi plný fotbalu. Na umělé trávě areálu Městského stadionu se v přípravných zápasech představí v sobotu prvoligový tým a v neděli starší dorostenci i junioři FK Mladá Boleslav.

V sobotu 17. ledna se prvoligové mužstvo FK Mladá Boleslav ve svém třetím duelu zimní Tipsport ligy střetne s druholigovými Pardubicemi. V předzápase diváci uvidí FC Hradec Králové - FK Varnsdorf, což je také duel z programu skupiny C Tipsport ligy.

V neděli 18. ledna družstva starších dorostenců a juniorů sehrají svá první přípravná utkání aktuálního zimního období. Dorostenci FK Mladá Boleslav U19, kteří jsou po podzimu jedenáctí ve dvaadvacetičlenné nejvyšší celostátní lize, si pozvali dorostence pražské Dukly, desáté družstvo druhé nejvyšší tuzemské dorostenecké soutěže. Junioři FK Mladá Boleslav U21 vedou Juniorskou ligu a v úvodu herní přípravy se střetnou s vedoucím týmem třetí nejvyšší ligy dospělých Bohemians Praha Střížkov, na jehož soupisce jsou mimojiné mladoboleslavští odchovanci bratři Michal a Marek Sedláčkové a také Jan Šimák, kreativní fotbalista se zkušenostmi z české první ligy i německé bundesligy.
Vstupné se neplatí, občerstvení pro diváky bude připravené.

Program třetího lednového víkendu roku 2015
Sobota 17. ledna od 11 hodin utkání Tipsport ligy FC Hradec Králové - FK Varnsdorf
Sobota 17. ledna od 13 hodin utkání Tipsport ligy FK Mladá Boleslav - FK Pardubice
Neděle 18. ledna od 11 hodin přátelské utkání starších dorostenců FK Mladá Boleslav U19 - FK Dukla Praha U19
Neděle 18. ledna od 13 hodin přátelské utkání juniorů FK Mladá Boleslav U21 - Bohemians Praha Střížkov

Fanshop banner